KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

Tények a bútorkárpit-tisztításról, amiket eddig lehet, hogy nem ismert

2021. december 16. - KlasszKárpit

 

Vállalkozásunk a Kárpittisztítás.HU professzionális kárpittisztító, mely Budapesten es környékén végez vegyszermaradványmentes bútorkárpit, matrac, padlószőnyeg ,szőnyeg, autókárpit tisztitást. Munkánkhoz nagyteljesítményű, erre a célra speciálisan kifejlesztett amerikai gépeket használunk. Széndioxid-extrakciós módszerrel dolgozunk. A széndioxid miután  a tisztitást  befejeztük, eltávozik  az anyagból es a tisztított felület  vegyszermaradványmentes  lesz.

 

Ez különösen  fontos kisgyermekes vagy házikedvencekkel teli otthonokban.

 

A bútorkárpit  tisztántartása egy folyamat, ami többet kíván, mint az alkalmi porszívózás. Bár a takarításkor figyelembe kell vennie a kárpit anyagát, a munkavégzés  során a hibákat is el kell kerülni, hogy ne keletkezzen maradandó folt a bútoron.

 

Az újonnan vásárolt  kárpitozott  bútor tiszta, mégis tisztítást  igényel. Hogy is van ez?

 

Ha új bútorokat vagy szőnyegeket visz be otthonába, alaposan meg kell tisztítania azokat, hogy elkerülje az anyagból kibocsátott gazok okozta allergiás reakciókat. A szőnyeg és bútorkárpit gyártási folyamat során esetenként egészen durva vegyi anyagokat használnak, melyek allergiás  reakciókat, fejfájást és kellemetlen vegyszerszagot okozhatnak. A kárpit tisztítása lehetővé teszi, hogy elkerülje ezeket a kényelmetlenségeket.

 

Akár véletlenül bort önt a kárpitjára, akár egy kisállat úgy dönt, hogy bepisil a szőnyegére, ne engedje, hogy a folyadék beszívódjon a kárpitba. Ha hagyja, hogy a folyadékok beszívódjanak, akkor elérik  a kárpittömést és olyan mélyre jutnak, hogy ekkor  már nem lehet könnyen es teljesen semlegesíteni a szagokat, és a kellemetlen szagok enyhítése érdekében szükség lehet akár  a kárpittömés cseréjére. A tisztítás is nehezebbé válik, ha nem tisztítja azonnal, mert mélyebbre szívódik és szétterül a bútoron.

 

Bizonyos anyagok speciális tisztítási stratégiát igényelnek.

Bízza tapasztalt szakemberekre otthona kárpitozásának tisztítását.

 

A kárpit tisztítása összetett folyamat, és többet igényel, mint a bútorok és szőnyegek porszívózását. Bizonyos esetekben speciális anyagokra és tisztítószerekre van szüksége a kárpit tisztán tartása érdekében. Ha aggályai vannak a bútorok vagy szőnyegek tisztításának folyamatával kapcsolatban, egy szakember megadhatja a céljaihoz szükséges segítséget.

 

A Kárpittisztítás.HUtapasztalt szakemberei évek óta dolgoznak az iparágban, hogy egészséges szőnyeg- és kárpittisztítást végezzenek otthonában, Budapesten es környékén. Professzionális kárpittisztításért vagy szőnyegtisztítási szolgáltatásokért lépjen kapcsolatba velünk.

Elégedettségi garanciával dolgozunk.

 

 https://kárpittisztítás.hu

 

A vegyszermentes bio szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, kanapétisztítás és matractisztítás egészségesen tartja otthonát

 

A KlasszKárpit vegyszermentes, vegyszermaradványmentes  bio helyszíni  szőnyeg, kárpit, kanapé és matrac tisztítást kínál Budapesten és Budapest környékén, mindezt az Ön otthonában.

 

Ön is keresi  a módját annak, hogyan tud otthonában tiszta egészséges, allergénmentes kényelmes környezetet biztosítani  családjának? Friss, tiszta szőnyeget, bútorkárpitot, matracot, kanapét, ágyat szeretne szappanos tisztítószerek vagy durva és  mérgező vegyszerek használata nélkül? Ha igen, akkor Klasszkárpit megbízható szakembereinek szolgáltatása az, amit keres.

 

A KlasszKárpit  kivételes tisztítási szolgáltatásokat nyújt szabadalmaztatott termékek és bevált módszerek felhasználásával, amelyek durva vegyszerek használata nélkül távolítják el a szennyezödést, allergéneket, atkákat és ürüléküket, a szagokat szőnyegeiről és kárpitjairól, legyenek azok ágy, kanapé, matrac vagy akár autója ülései. A KlasszKárpit amerikai nagyteljesítményű, nagynyomású gépeivel, zöld minősítésű forróvizes karbonextrakciós módszerével  ezt kínálja Önnek.

 

Annak ellenére, hogy mindig láb alatt van, könnyű elfeledkezni  a szőnyegek állapotáról hiszen mindennap látjuk, és a minimális napi, heti változásokat észre sem vesszük rajtuk... A kedvtelésből tartott állatok szőrének vagy foltjainak  felhalmozódása, esetleg az allergiás tünetek megjelenése arra fogja Önt ösztönözni, hogy fontolja meg a szőnyegtisztítást, vagy bármiféle kárpitjának tisztíttatását.

 

Még a látható kopás nélküli szőnyegek is hihetetlen mennyiségű port, baktériumot, az ágyak és kanapék atkáit is összegyűjtenek, amelyek hatással vannak otthonának hangulatára is.

 

Egy alapos mélytisztítás eltávolítja szőnyegeiben, kárpitjaiban, kanapéjában  lévő  minden látható és láthatatlan szennyeződést, megszépíti  otthonát, és tisztább, biztonságosabb környezetet teremt mindenki számára. Módszereink eltávolítják a szennyeződéseket és az allergéneket anélkül, hogy szennyező anyagokat engednének a levegőbe. Még arról is gondoskodtunk, hogy az általunk használt termékek biológiailag lebomlanak, így nem befolyásolják környezetünk állapotát.

Mivel technológiánk kis mennyiségű vizet használ, a tisztított felületek néhány órán belül megszáradnak és ismét használhatja őket.

 

A lakásában házában található szőnyeg szőnyegek  ( shaggy és selyemszőnyegek is ) padlószőnyeg  mellett matracot, ágyat, bútorkárpitot ( textilbőrt is) franciaágyat, kanapét, tisztítunk, valamint

Autók üléseit, oldalkárpitjait,

Lakókocsijában, lakóautójában talalható ágyakat, kárpitokat.

 

A KlasszKárpit elkötelezett amellett, hogy kivételes szolgáltatásokat nyújtson Budapesten és környékén, ráadásul az Ön otthonában a legkisebb felfordulás nélkül és néhány órás száradási idő biztositával.

De ez még nem minden! Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek egészségesen tiszta környezetben kell élnie, és ez otthon kezdődik. Ezért gondoskodunk arról, hogy tisztítási módszereink zöldek legyenek az olyan speciális termékek használatával, amelyek biztosítják hogy a szőnyegtisztítás elég hatékony  legyen a makacs foltok és szagok eltávolításában, de kifejezetten gyengéd  a gyermekek és háziállatok számára.

Ugyanakkor a környezetet sem kárositjuk.

 

Ajánljuk figyelmébe  zöld , bio, vegyszermentes kárpittisztítási  szolgáltatásunkat.

 

Tudjon meg többet szolgáltatásunkról

  

Megtalálhatóak vagyunk a youtubeon, twitteren, facebookon is!

Néhány Tipp, hogyan tudjuk Megőrizni Szőnyegünk Tisztaságát és Állagát

 

A Klasszkárpit a vegyszermentes tisztítási módszerét immár egy évtizede használja bútorkárpit, matrac, szőnyeg, padlószőnyeg, autó kárpitok tisztítására, a megrendelők nagy megelégedésere.

Javaslatokat adunk Önnek arra, hogyan kezelje az általunk megtisztított felületeket annak érdekében hogy azok a lehető legtovább megőrizzék tiszta állapotukat.

 

A professzionális szőnyegtisztítás után fontos a szőnyegek tisztaságának megőrzése a következő tisztításig. A szőnyegek tisztán tartása nem csak az egészségének és a beltéri levegő minőségének kedvez, hanem meghosszabbítja a szőnyeg élettartamát is. Vegye figyelembe ezeket a tippeket, hogy a szőnyeg tisztán is maradjon, miután szakszerűen megtisztitottuk.

 

img_2645png.jpg

 

Javasoljuk, hogy várjon, amíg a szőnyeg teljesen megszárad, mielőtt járna rajta. A szellőztetéssel  vagy a  ventilátorok bekapcsolásával felgyorsíthatja a szárítási folyamatot

 

A Klasszkárpit vegyszermentes bio kárpittisztitási módszere ebből a szempontból is nagyon kedvező, mivel az egyéb módszerekhez képest sokkal kevesebb vizet használ fel a tisztításhoz es azt is azonnal visszaszívja. Így a tisztított felületek száradási ideje néhány óra, harmadannyi más módszerekhez képest.

 

Várja meg a száradást, mielőtt visszahelyezi a bútorokat, a faanyag nyomot hagyhat vagy felszívhatja magát vízzel.

Szakembereink természetesen segítenek abban hogy a tisztítás után bútorait a kívánt helyre visszategyék, mégis inkább azt javasoljuk, várja ki azt a kevés időt amíg a szőnyeg teljesen meg nem szárad.

Ha a bútorokat nedves szőnyegre helyezzük, a bútorok alatti szőnyegfelület hosszabb ideig száradhat, és színátmenetet vagy akár penészesedést okozhat a szőnyegen.

 

Azonnal tisztítsa meg a foltokat és a kiömlött anyagokat

Mindig távolítsa el a kiömlött anyagokat amilyen gyorsan lehetséges.Minél hosszabb ideig marad szennyeződés  a szőnyegen, annál mélyebbre kerül,beszárad és nehezebb eltávolítani. Fontos kipróbálni pusztán tiszta vizet,  szemben a kemény vegyszerek használatával. Fontos a kiömlött anyagok azonnali enyhe feltörlése, szemben a dörzsöléssel, keféléssel, mert az csak továbbterjeszti és a rostokba szinte eltávolíthatatlanul rögzíti a szennyeződést, valamint valószínű, hogy károsodni fog a szőnyeg anyaga.

A hangsúly a gyors cselekvésen van.

 

Rendszeresen porszívózzon

 

Csak akkor porszívózik, ha a szőnyegen azt látja hogy már porszívózni kell? Késő. A professzionális szőnyegtisztítás után rendszeresen porszívózva tartsa a szőnyeget hosszabb ideig tisztán, akár úgy gondolja, hogy a szőnyegnek szüksége van rá, akár nem. A porszívózás eltávolítja a szennyeződéseket és az esetleg nem látható részecskéket. A rendszeres porszívózás elősegíti az allergének és egyéb szennyező anyagok eltávolítását is.

A rendszeres porszívózás ellenére is azonban a szennyeződések egy része a taposással egyre mélyebbre kerül, ahonnan a porszívó már nem fogja kiszedni.

A Klasszkárpit amerikai, nagy szívóerejű gépei azonban ezzel is megküzdenek, emellett a 70 C fokos széndioxid oldatból felszabaduló oxigén a szennyeződéket is felhozza az atkák pedig elpusztulnak.

 

 

Sose viseljen a lakásban  utcai cipőt.

Gondolja végig cipője mivel szennyeződik az utcákon. Rengeteg gusztustalan, veszélyes, egészséget károsító dologgal, részletezni is felesleges.

A cipők baktériumokat visznek az otthonba. Ha az otthonába lépve azonnal leveszi cipőjét, megállíthatja az utcán felvett baktériumok, allergének és egyéb szennyeződések terjedését a szőnyegen.

 

Használjon cipőtőrlő ( lábtörlő)szőnyeget a bejárati ajtó előtt

 

Ezzel csökkentheti a lakásba bevitt szennyeződések mennyiségét ezáltal a egészségkárosító veszélyt is. 

Tipp: A Klasszkárpit kérésére szivesen megtisztítja ezt a szőnyeget is, ne feledkezzen el róla!

 

Esetenként forgassa meg a szőnyeget

 

Ha néhány havonta át van forgatva a szőnyeg másik irányba, azzal csökkentjük az egy felületre jutó kopást. A túl gyakran használt szőnyegrészek idővel kopottnak, a többi részhez képest szennyezettebnek tűnnek, hiszen a szennyeződések mélyre taposódnak az anyagba. Ezeken a túlhasznált területeken a szálak is gyorsabban kopnak, mint a szőnyeg többi részén.

Erre viszont idővel már csak a szőnyegcsere lesz a megoldás.

 

Ha professzionális szőnyegtisztításra van szüksége, szívesen segítünk. Kérjük, használja ezeket a tippeket a szőnyeg karbantartásához a tisztítások között, és hosszú élettartam érdekében. 

 

A Klasszkárpit professzionális,vegyszermentes bio tisztítási technológiáját részletesen ismertetjük a klasszkarpit.hu oldalon, ahol árlistánkat és megrendelőink véleményét is olvashatja.

 

  

Megtalálhatóak vagyunk a youtubeon, twitteren, facebookon is!

A vegyszermentes kárpittisztítás néhány előnye

 zzz.jpg

Mi a titka annak hogy kárpitjai, szőnyegjei, kanapéi, foteljei, matracai mindig tiszták, ne kellemetlen szagúak legyenek, és minél tovább újnak tűnjenek?

Mindössze  kevés erőfeszítés, rendszeres tisztítás és a tisztítási módszer helyes megválasztása szükséges hozzá.

Azonban a szőnyegtisztítás kihívást jelentő feladat, ha háziállatok vagy kisgyermekek vannak a háztartásban. A lakásban minden szennyeződés, kiömlött folyadék, haj, állatszőr, por, allergének előbb- utóbb a kárpitokon kötnek ki. Igy válnak a szőnyegek baktérium és poratka tenyésztelepekké.

A kárpitok, szőnyegek, matracok akkor biztonságosak, ha toxinoktól, allergénektől, atkáktól mentesek. A szőnyegek biztonságosak, ha toxinoktól mentesek.

 

Amikor a kárpittisztításról van szó, az emberek úgy vélik, hogy csak durva  vegyi anyagok, savak, képesek megtisztítani otthonukat vagy irodájukat..Ezek a vegyi anyagok és a kárpitokban ragadt maradványaik azonban különösen veszélyesek a gyermekekre és a lakásban élő kedvtelésből tartott állatokra.

A vegyszerek hosszútávú hatásai nem eléggé vizsgáltak, nem ismertek.

A  KlasszKárpit vegyszermentes technologiája a legjobb módja annak, hogy anélkül tisztítsa meg a szőnyegjeit, kárpitjait, matracait, hogy kárt okozna bárkinek. A vegyszermaradvány-mentes  szőnyegtisztítás  választása  nagy hatással van az egészséges életmódra. Ebben a blogbejegyzésben szeretnénk elmondani a vegyszermentes szőnyegtisztítás néhány előnyét.

Olvassa el , az Ön életét is érinti.

 

 Kevesebb vizet fogyaszt

 

A szőnyegek tisztításának legjobb és egészségére nézve is a legbiztonságosabb módja a KlasszKárpit professzionális szőnyegtisztító technológiájának alkalmazása mely azt jelenti hogy lakásában nem kell többé durva vegyi anyagokat használnia, azok gőzét tisztítás után még sokáig belélegezni. Ez egy bio vagy organikus tisztítási technológia mely a széndioxid forró vizes oldatának erejét használja. Az összes többi szőnyegtisztítási módszerhez képest a mienk sokkal  kevesebb vizet fogyaszt, emiatt gyorsabb a száradás is.  Biztos lehet benne, hogy az atkákat és ürüléküket is eltávolítjuk.

 

Hatékony tisztítás

 

Ha a KlasszKárpit környezetbarát szőnyegtisztító szolgáltatásait választja, akkor tiszta, újszerű, vegyszermentes, pormentes, allergénmentes és egészségügyi szempontból biztonságos szőnyeget kap. Vannak, akik  kétségbe vonják, hogy a kémiai-mentes szőnyegtisztító szolgáltatás nem lesz hatékony. Azonban a környezetbarát, bio kárpittisztítás ugyanolyan hatásos, gyorsabban szárad, nem marad utána kemikália  és vegyszerszag.

Olvassa el megbízóink értékeléseit és véleményeit.

 catty_1.jpg

Biztonságos háziállatok és gyermekek számára

 

Ha vegyszermentes szőnyegtisztító megoldásunkat alkalmazza,  megvédi a háziállatokat és a gyermekeket a káros toxinoktól . Ez a tisztítási módszer a legjobb a kárpitok számára, miközben a családját biztonságban tudhatja.

 

  

Megtalálhatóak vagyunk a youtubeon, twitteren, facebookon is!

 

 

A KlasszKárpit professzionális vegyszermentes, vegyszermaradvány-mentes szőnyegtisztításának 3 váratlan előnye

 rug_legs.jpg

Valószínűleg tapasztalatból tudja, hogy a költségvetésébe beleférő tökéletes szőnyeget nehéz megtalálni...

 

A minőségi szőnyegek beszerzése bonyolult és drága, így amikor megtalálja a megfelelő darabot, addig szeretné tartani, amíg csak lehet. A mindennapi használattal járó szennyeződések  és a kopás megrövidíti szőnyegjeinek élettartamát - kivéve, ha rutinszerűen, professzionális  módon  ápolja és tisztíttatja azokat.

 

Íme, három a számos előnyből, amely a szőnyegek szakszerű tisztításától várható.

 

1 .- A szőnyegtisztítással végső soron pénzt takarít meg

 

Ez furcsának tűnik, igaz? Hogyan takaríthat meg pénzt  egy tisztítási szolgáltatás igénybevétele?

A folyamatos igénybevétel, a szennyeződések és más részecskék koptatják a  szőnyegjének szálait. A szennyeződéseket, melyeket beletaposunk a szőnyegekbe, egyre mélyebben és masszívabban, még rendszeres porszívózással sem lehet tökéletesen eltávolítani. Valójában, ha nem gondoskodnak róla megfelelően, a szőnyegének átlagos élettartama csak néhány év - persze, lehet ezen túl is használni, csak az már “nem lesz olyan“.

A professzionális szőnyegtisztítás nemcsak a szőnyegek legjobb megjelenését teszi lehetővé, hanem valóban megőrzi a szálak épségét és helyreállítja a puhaságát  - hosszú távon pénzt takarít meg Önnek. Ráadásul az otthonában történő szőnyegtisztítás valójában nagyon megfizethető szolgáltatás, - nem beszélve róla, hogy semmi felfordulással nem jár.

 

2 - A szőnyegtisztítás meghosszabbítja a padlók életét

 

A jól megválasztott szőnyegek nem csak megadják lakásának dizájnját, - védik az alatta lévő parkettát vagy laminált padlót is. Ez különösen előnyös a nagy forgalmú helyeken.

A rutinszerű professzionális tisztítással éveket ad hozzá a szőnyegjeinek az élettartamához, ugyanakkor védi a padlót. Ez bölcs elővigyázatosság  a padlók  védelme érdekében.

 

3 - A KlasszKárpit szőnyegtisztítása megszünteti, de legalábbis megtizedeli  a káros allergéneket és baktériumokat

 

A profi szőnyegtisztítás előnyei nem állnak meg ezzel. Ez a szolgáltatás hozzájárul a biztonságosabb, egészségesebb otthonhoz is.

A szőnyegek és más puha kárpitok- de akár a matracok, padlószőnyegek, autó ülés- és oldalkárpitok- elnyelik a szennyeződéseket, például baktériumokat, atkákat, allergéneket, mérgező vegyszereket, hajat, állatszőröket  és még sok mást.

Ezek  könnyen átkerülnek testünkre és a belélegzett levegőbe és súlyos bőrgyógyászati, légzési, allergiás  és egyéb egészségügyi problémákat okozhatnak, ha a szőnyegeket nem ápolják rutinszerűen.

Jó hír, hogy a KlasszKárpit vegyszermentes szőnyegtisztítási technológiája eltávolítja az allergének 98% -át, valamint a levegőben keringő baktériumok számát 89% -kal csökkenti. A helyiség levegője friss és üde lesz. Professzionális felszereltségünk és szabadalmaztatott tisztítószerünk - mely a tisztítás befejeztével nem marad az anyagban -kevesebb nedvességgel, káros vegyszer nélkül fertőtleníti a szőnyegeket - ez azt jelenti, hogy ez a szolgáltatás biztonságos az otthona és a környezete számára.

 

Alkalmazott technológiánkról, árlistánkról és a tisztítás eredményességéről részletes leírásokat talál: 

  

Megtalálhatóak vagyunk a youtubeon, twitteren, facebookon is!

 

Kérjük olvassa el ügyfeleink értékeléseit, véleményeit is.

Hogyan válasszon profi kárpittisztító szolgáltatót?

A szőnyegek és egyéb kárpitok rutinszerű karbantartást igényelnek, így nem meglepő, hogy sok szőnyegtisztító vagy kárpittisztító cég található Budapesten és környékén.

Fontos szem előtt tartani, hogy ezek a kárpittisztító szolgáltatók egymástól sokban különböznek. Íme néhány tipp, amelyek segítségével kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt.

 

img_2003.jpg

 

img_1999jpg.jpg

# 1 - Tapasztalat az iparban.

 

Az iparban szerzett többéves tapasztalat kulcsfontosságú tényező lehet. Ez azt megmutatja, hogy a szőnyegtisztító tevékenységével az ügyfelek elégedettek, és hogy az évek során megfelelő szakértelmet fejlesztettek ki mesterségükben.

Különösen nagy tapasztalatot szereztünk a vegyszermentes széndioxid extrakciós tisztítás kivitelezésében.

A Klaszkárpit szakemberei immar 10 éve Budapest legmegbizhatóbb és keresett szőnyegtisztítói. Bízhat abban, hogy csapatunk minőségi szolgáltatást nyújt Budapesten és környékén, az Ön otthonában. Önnek csak egy telefon és a legrövidebb időn belül ott vagyunk és elégedettségi garanciával elvégezzük a munkát.

 

# 2 - Vásárlói vélemények.

 

Szánjon időt arra, hogy olvassa el az online vásárlói véleményeket. Ne feledje, hogy egy negatív megjegyzés bárkinél könnyen becsúszhat, és igazából azt bizonyitja, hogy az értékelések valódiak. 

Mi biztatjuk is és kérjük Önt hogy a munka végeztével irja meg tapasztalatait, minősítse munkánkat.

 

Megbízóink különösen nagyra értékelik hogy munkavégzésünkkel alkalmazkodunk időbeosztásukhoz, akár hétvégén is, külön felár nélkül elvégezzük a ránk bízott feladatot

 

# 3 - Mennyibe kerül a szolgáltatás.

 

A legolcsóbb lehetőség nem mindig a legjobb. Csodák nincsenek, általában azt kapja amiért fizet. És ha valami túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, akkor lehet nem is az. A szolgáltatás megrendelésekor  olyan vállalkozást részesítsen előnyben, amely korrekt árazást, árlistát, esetleg feltételekhez kötött kedvezményeket kínál és elégedettségi garanciát vállal. 

Olyan vállalkozást keressen, amely mindig utolérhető, valamint a neten, közösségi oldalakon jelen van, ezeken a helyeken értékelhető, vélemenyezhető, folyamatosan frissitett honlappal, a tevékenységét ismertető bloggal rendelkezik.

 

A Klasszkárpitot a következő módokon érheti el

Facebook

Blog 

Honlap 

Youtube

0670-742-8870

 

# 4 - Az alkalmazott szőnyegtisztítási módszerek.

 

A hagyományos kárpittisztítók sok felesleges vizet használnak a szőnyegtisztítás során, és szappanos maradványokat, vegyszermaradványokat, gyakran vegyszerszagot hagynak maguk után. Ez a hosszabb száraz idő a penész és a penész növekedésének, valamint a szőnyegen ragadós rétegnek a szennyeződéseket és foltokat vonzó kockázatát rejti magában.

 karpittisztitas_kez.PNG

A Klasszkárpit módszere a szénsavas erőt használja az otthona tisztább, egészségesebb megjelenéséhez.

Ezzel a módszerrel otthonában eredményesen tisztitunk mindenféle kárpitot: textilbőrt, zsákvászont, kanapékat, szőnyeget, szőnyegpadlót, matracot, autóüléseket.

Vegyszermaradvánnyal, vegyszerszaggal nem kell számolnia, ami különösen gyermekes családokban nagyon fontos.

 

# 5 - Környezeti hatás.

 

Keresse meg a zöld színű tanúsítású, nem mérgező és káros vegyszerektől mentes szőnyegtisztítási módszereket. Ez jobb otthona, szerettei és bolygónk számára.

A KlasszKárpit ezzel a módszerrel és közel egy évtizede eredményesen dolgozik Budapesten és környékén.

Biztosak vagyunk abban, hogy a Magyarországon elérhető elérhető legmagasabb színvonalú szolgáltatással tudjuk szolgálni Önt. 

 

A KlasszKárpit vegyszermentes kárpittisztítási technológiájáról

Információk a KlasszKárpit vegyszermentes kárpittisztítási technológiájáról.

 

karpittisztitasi_technologia_nyito.jpg

Mikor tisztíttatta legutóbb kárpitjait, matracait, szőnyegjeit, padlószőnyegét, esetleg autója kárpitjait? Hiszen családja estéit a kanapén tölti, reggelente élvezi az olvasást a fekvőfotelben, vagy gyakran rendez rendezvényeket a nappaliban, így a kárpitozott bútorok, szőnyegek igénybevétele óriási.

 

A legtöbb család nem sokat gondol a kárpitozott kanapéira, székeire, foteljeire, szőnyegjeire az általuk nyújtott kényelmen túl. Amiről gyakran megfeledkezünk, az az, hogy ezek a tárgyak a port és a levegőben lévő szennyező anyagokat is megfogják, megakadályozva, hogy a beltéri levegőben maradjanak. Ennek eredményeként fontos ütemezni a rendszeres kárpittisztítást annak biztosítása érdekében, hogy ezek a drága bútorok, szőnyegek minél tovább megőrizzék szépségüket és eredeti állapotukat.

 

A kárpitozott bútorok, padlószőnyegek, normál szőnyegek  is fontos  szerepet játszanak a levegőben cirkuláló por és szennyező anyagok megkötésében.

 

Most valószínűleg meglepődik de az otthonába bejutó por és szennyeződés akár 80%-a is a kárpitozott szöveteken végzi!

 

Ez nem azt jelenti, hogy a bútorok piszkolódása elkerülhetetlen. Az olyan megbízható szolgáltatóktól származó gyakori kárpittisztítással, mint a KlasszKárpit, frissen tarthatja otthonát, és bízhat abban, hogy kárpitjai, szőnyegjei éppen olyan tiszták lesznek, mint amilyen kényelmesek és szépek, otthonának levegője pedig friss és üde lesz.

 

Gyakran feltett  kérdések a kárpittisztító szolgáltatásunkkal kapcsolatban

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy kérdései lehetnek a kárpittisztító szolgáltatásunkkal és azokkal az előnyökkel kapcsolatban, amelyekre számíthat, amikor a klasszkarpit.hu vegyszermentes tisztítását  választja vagy mérlegeli a választását. Azért vagyunk itt, hogy megadjunk minden információt , hogy teljes nyugalmat élvezhessen. Tisztább teret nyújtunk otthonának, barátainak és családtagjainak. Az alábbiakban megválaszoltuk azokat a kérdéseket, amelyeket az ügyfelek gyakran feltesznek a kárpittisztítás innovatív megközelítésével kapcsolatban.

 

Mi különbözteti meg a KlasszKárpit kárpittisztító szolgáltatását  a többitől?

 

A tisztítást lakásán  végezzük, a lehető legkisebb zavarással.

klasszkarpit.hu-nál élenjáró forró szénsavas extrakciós tisztítási eljárást alkalmazunk, amely a szénsavas erő felhasználásával emeli fel és távolítja el a szennyeződéseket, port, olajat, atkákat és azok ürülékeit, egyéb allergéneket. Ez a folyamat lényegesen kevesebb vizet igényel, mint más tisztítási eljárások.

 daniil-silantev-sn4u56basb0-unsplash.jpg

 

KlasszKárpit kárpittisztítási technológiájának használatával bútorai, szőnyegei  szárazak és használatra készek lesznek órákon belül, nem pedig napok alatt. Így a lehető leggyorsabban visszatérhet a szokásos tevékenységeihez, nem kell aggódnia a bútorok nedvességgel kapcsolatos károsodása miatt.

 

Tartalmaz-e a tisztítási folyamat olyan kemény vegyszereket, amelyek károsak lehetnek gyermekeimre vagy háziállataimra?

 

Technológiánk biztonságos és egészséges a család minden tagja számára, beleértve a gyermekeket és a háziállatokat is. Saját tisztító megoldásunk, rendkívül hatékony a kárpitozott bútorok tisztításában.

Semmiféle vegyszermaradvány vagy kellemetlen szag nem mutatható ki a tisztítás után.

 

Tisztítási módszerünk  ugyanolyan jól működik, és egyes esetekben még jobban is, mint a hagyományos tisztítószerek, és nem kell aggódnia a vegyszermaradványok miatt mivel nem  durva kémiai anyagokkal dolgozunk. Zöld tanúsítvánnyal rendelkezik, biztonságos és nem mérgező a szénsavas, forró tisztító oldatunk. Biztos lehet benne, hogy biztonságos a családja és a háziállatok számára.

 

paige-cody-bovz_f3fbqm-unsplash.jpg

 

Milyen kárpitanyagokat tisztít a KlasszKárpit ?

 

Kárpittisztítási szolgáltatásunk  szinte bármilyen kárpitszöveten hatékony.

Függetlenül attól, hogy az Textilbőr (andante-novalife, natuzzi, cardo, alcantara, stb), Zsákvászon, Zsenília, Bársony, Selyem, Perzsaszőnyeg vagy Viszkóz szőnyeg, biztonságosan és hatékonyan felfrissítjük kinézetét és eltávolíthatjuk a mélyen megkötött szennyeződéseket. A természetes és a szintetikus szövetek is jól reagálnak a meleg vizes szénsavas extrakciós folyamatunkra, és életük jelentősen meghosszabbítható az általunk kínált gondos tisztítás révén.

Milyen egészségügyi előnyöket nyújtanak szolgáltatásai

 

Mivel a tisztítási módszerünket független laboratóriumi környezetben tesztelték, tényekkel tudjuk alátámasztani állításunkat, miszerint széles körű egészségügyi előnyökkel járnak ügyfeleink számára. Ennek a tesztnek az eredményei bebizonyították, hogy tisztítási folyamatunk eltávolítja az allergének 98-99 %-át, különös tekintettel a háziállat allergéneket, az atkákat és ürüléküket.

 

Kárpittisztító szolgáltatásunknak  köszönhetően biztos lehet abban, hogy a kanapé, szék, szőnyeg, matrac és fotel nemcsak tiszta, allergén és vegyszermentes lesz, hanem otthonának levegője is friss és üde lesz.

 

 

  

Megtalálhatóak vagyunk a youtubeon, twitteren, facebookon is!

Szükséges lehet a kárpitjaink mélytisztítása?

ave-calvar-bbqxz7uyx0w-unsplash.jpg

 

Miért van szüksége kárpitozott bútorainak esetenként mélytisztításra?

És miért legyen ez vegyszermaradvány mentes?

 

Nincs olyan lakás, háztartás, ahol nincs kárpitozott bútor, szőnyegpadló, matrac, autókárpit, hasonló. De mégis kevesen tudják, hogy ezek milyen törődést és milyen kezelést igényelnek ahhoz, hogy minél hosszabb ideig szinte eredeti állapotukban használhassák.

 

  A lakásban vagy akár a gépkocsiban található kárpitok állandóan gyűjtik a port, a szennyeződéseket, a baktériumokat, poratkákat és ürüléküket, állatszőröket, az allergéneket és rengeteg egyéb durva dolgot, amelyek jó része szinte  nem is jelenik meg a felszínen. 

  A folytonos használat során ezek ugyanis a kárpit egyre mélyebb rétegeibe taposódnak, ahonnan bármilyen jó is a porszívógép, lehetetlen azokat eltávolítani.  Arról nem is beszélve hogy a bűzt is magukba gyűjtik és folyamatosan eresztik ki magukból.

 

A rendszeres porszívózáshoz képest a mélytisztítás, különösen a vegyszermentes, vegyszermaradványmentes mélytisztítás a tisztaság újabb dimenzióját hozza el lakásába. Használata az igényesség magasabb szintjét feltételezi.

 

A profi, vegyszermentes mélytisztítás házilag nem megoldható, de mi tudunk segíteni Önnek.

 

Amerikai gyártmányú, igen nagy teljesítményű gépeink a széndioxid 70 Celsius fok fölötti vizes oldatával tisztítanak, a nagy szívóteljesítmény pedig biztositja,  hogy semmi oda nem való nem marad a kárpitjaiban, matracában, szőnyegeiben, és az autó kárpitjaiban. Az atkákat, ürüléküket eltávolítja, de hatékony vízszűrője miatt nem szórja szét azokat a lakás levegőjébe.

 jason-briscoe-dxw_91bkgqg-unsplash.jpg

 

A kárpitjainak tisztíttatása  nem csupán esztétikai kérdés hanem egészségére is hatást gyakorol. Frissebb környezetet hoz létre lakasa, irodája vagy akár autója utasainak számára is.

Mindenféle kárpitot, zsákvászont, textilbőrt, matracot, legkülönbozőbb tipusú szőnyegeket otthonában, vegyszermaradvány mentesen, rövid, néhány órás száradási idővel és elégedettségi garanciával végzünk.

Ha időbeosztása úgy engedi, akár hétvégén is.

Frissebb környezetet hoz létre otthona vagy irodája számára.

 

A mélytisztított kárpitok egészségesebb bútorok

 

Mindenkinek az az egészsége, és családjának az egészsége elsődleges szempont hiszen senki sem akar beteg lenni.Mégis minden nap alszunk,összebújunk és tévét nézünk a porral, baktériumokkal, atkákkal és mindenféle allergénjel fertőzött kanapén, matracon, gyerekünk pedig játszik a szőnyegen.

Kárpittisztító szolgáltatásunk a képes eltávolítani  a szennyeződések és  a gyakori allergének 98% -át a kárpitozott bútorokból, ami egy egészen kiváló hatásfok.

KlasszKárpit csapata egy környezetbarát, zöld tanúsítvánnyal rendelkező szénsavas tisztítási eljárást alkalmaz, amely a bútoroknak olyan mély tisztaságot nyújt, amire más technológiák nem képesek.

Hívjon minket még ma, hogy mindent megtudjon a gyorsan száradó folyamatunkról, amely elpusztítja a baktériumokat és az allergéneket, a kárpit színe szinte olyan lesz mint újkorában, illatos lesz és nem lesz vegyszerszaga! Nézze meg kárpitos tisztítási ajánlatainkat árlistánkat oldalunkon és kérjen időpontot még ma a 0670 742 8870 számon.

Macskaszőr-allergiám van?

catty.jpg

 

A macskaszőr-allergia komoly dolog!

Adunk tanácsokat, de van itt egy csapda!

 

Az általános tévhittel  ellentétben a macskaallergiát általában nem az állat szőre okozza, hanem az állat nyálában, vizeletében és elhalt hámsejtjeiben megtalálható bizonyos fehérjék. Ahogy az allergiák esetében lenni szokott, a macskaallergiában szenvedők szervezete ezt az egyébként ártalmatlan fehérjét támadóként érzékeli, és úgy próbál az ellen harcolni, ahogy a kórokozók ellen is tenné.

Az állatallergiák közül ez az egyik leggyakoribb, mivel az érzékeny reakciót kiváltó allergén fehérjék stabilak, és kiemelkedően erősen tapadnak meg például porszemcséken is.

Ennek eredményeképp egy lakás esetében a tüneteket akár a macska eltávolítását követő 2 évben is érzékelhetjük. 

 

A tünetek

 

A tünetek súlyossága egyénenként változó lehet, mivel a fehérjékre adott válaszreakció függ az allergia erősségétől .A macskaallergia tünetei között szerepel a könnyezés, a kipirosodó, viszkető szemek, a bőr viszketése, kiütések megjelenése, az orr bő váladékozása, a tüsszögés és a köhögés is,  nem ritkák az asztmaszerű légzési nehézséggel járó tünetek sem.

 

Mondunk néhány tisztitási tippet.

 

Ezek a tippek részben a macska hullott szőrének, részben az allergén fehérjék eltávolitásához adnak segítséget.

 

Könnyű tippek macskája szőrének és egyúttal az allergén fehérjék eltávolításához otthonából

 

  • Törölje le a felületeket

 

Mártson felmosóruhát forró víz és többcélú tisztítószer keverékébe. Ezután alaposan törölje le a lehető legtöbb felületet otthonában, beleértve a falakat és a jároólapokat is. Koncentráljon azokra a területekre, ahol a macskája elsősorban szeret pihenni, például a kanapéra, fotelra Kerülje  a portalanítást, amennyire csak lehet! Ez csak a korpás részecskéket juttatja levegőbe, és új helyre terjeszti őket.

 

  • Tisztítsa meg a bútorokat és a függönyöket

 

A macskák szívesen pihennek a bútorain, kanapéján. Ha kárpitozott bútora levehető huzatos,mossa ki forró vízben. Ha a bútor nem kárpitozott, használjon macskaszőr eltávolító termékeket. Könnyen megtalálhatja a kifejezetten a szőr eltávolításához tervezett szöszkeféket és hengereket. A függönyök is népszerű helyek a rejtőzködésre. Mossa ki őket a legmagasabb ajánlott hőmérsékleten, hogy biztonságosan eltávolítsa a szőrszálakat és az allergén fehérjéket.

 

  • Szőnyegek, padlószőnyegek

 

Ha otthonában szőnyeg ,padlószőnyeg van, akkor valószínűleg rengeteg szőrszál és a macska nyálából, szemváladékából, esetleg vizeletéből származó allergén fehérje rejtőzik közvetlenül a lába alatt, amit ön folyamatosan mélyebbre tapos. Kiporszívózhatja szőnyegét heparszűrős porszívóval, de arra ne számítson  hogy az allergiáját túlnyomórészt okozó fehérjéket is eltávolíthatja!

 

Amennyiben a macskája elviseli, segíthet a rendszeres samponos fürdetés, amely a lehulló szőrszálak mennyiségét  és a testfelületén lévő allergén fehérjék koncentrációját is csökkenti.

 

Láthatja, hogy vannak lehetőségei a macskaallergia megfékezésére.

 

De hol itt a csapda?!

 

Amikor ön fenti tanácsainkat alkalmazza, értelemszerűen intenzíven találkozik a macska szőrével és az allergénekkel, bőrfelületére kerülhet, belélegzi azokat.

Ha ön már macskaallergiás, vagy hajlamos allergiára, nem javasoljuk, hogy saját kezűleg igyekezzen megoldani a problémát, állapota akár órák alatt is súlyosbodhat.

 

Akkor mi a megoldás?

 

Vegye igénybe a klasszkarpit.hu vegyszermentes kárpittisztítási szolgáltatását, amellyel a macskaszőr és allergénjeinek valamint a hasonlóan allergén poratka és ürülékük 99,9%-át eltávolítjuk.

 

Bónuszként kárpitjait megtisztitjuk, szinte olyanok lesznek, mint újkorukban.

Az alkalmazott technológiánkról részletes leirást talál, felhasználói véleményekkel a klasszkarpit.hu weboldalon. Az ott olvasható árlistából akár kedvezményeket is tudunk adni.     

 

  

Megtalálhatóak vagyunk a youtubeon, twitteren, facebookon is!

Miben más a professzionális szőnyeg- és kárpittisztítás, mint a házilagos?

 andres-yves-bgy_ralgn2k-unsplash.jpg

 

A legtöbb lakásban, ahol csak egykor, vagy talán még sosem biztak meg a szőnyeg és kárpittisztítással profi szakembereket, meglepődnek, amikor odamegyünk speciális kárpittisztító gépeinkkel, és néhány óra munkavégzés után minden kárpit, szőnyeg, szőnyegpadló, matrac, sőt autója kárpitjai is úgy megtisztulnak, hogy szinte rá sem ismernek.

 

Eltűnnek az évek során szinte megszokott makacs foltok, megszűnik a porszagú levegő, a kárpitok visszanyerik eredeti színeiket.

Kis idő múlva azt tapasztalhatják hogy korábbi, a poratka ürüléke által kiváltott allergiás tünetei is gyengülnek, vagy már meg is szűntek.

Azokban a helyiségekben ahol járólap van, esetleg faparketta, gyerekjáték eltávolítani az alákerült szennyeződést.

Ahol  viszont padlószőnyeg vagy normál szőnyeg van, minden sokkal nehezebb, és bizonytalanabb a kimenetel is. Sikerül, nem sikerül, netalán még rosszabb lesz. A népszerű szőnyegtisztító szerek pedig csak az anyag mélyére tolják a koszt. 

Porszivóval, háztartási kárpittisztító géppel  sok tisztítási problémát meg lehet időszakosan oldani, de az eredmény nem lesz tökéletes, és még rengeteg idejét is elveszi.

 

Könnyen belátható, hogy még az erősebb porszívók is csak a szőnyegeknek, kárpitoknak a felszínhez közeli mélységből képesek a port, atkát, atkaürüléket eltávolítani. Évek során a szőnyegekbe belataposott port, stb, ezekkel a háztartások részére forgalmazott eszközökkel nem lehet eltávolítani? Azt pedig nyilván nem láthatjuk szabad szemmel, hogy amit felszívott a porszívó, az vajon az összes szennyeződés volt-e, így ha teljesen biztosak akarunk lenni a tisztítás hatékonyságában, a legjobb ötlet, ha kibéreljük egy szakértő csapat szolgáltatását, akik professzionális eszközökkel dolgoznak.

 

Nagyon sok érv szól amellett, hogy miért is forduljunk segítségért profi csapathoz, ha magunkat már kevésnek érezzük a makacs foltok eltüntetésére. Az egyik és talán a legelső érv az a munka rövid idő alatt való elvégzése. Ha otthon mi magunk szállunk szembe egy szennyeződéssel, de nincs megfelelő gépünk és szakértelmünk, szinte bizonyos, hogy akár több órát is el fogunk szenvedni a piszok eltüntetésével, lehet, hogy feleslegesen és még az is lehet, főleg ha vegyszereket is használ, hogy ront a kiinduló helyzeten.

 

Azt már ne is említsük, hogy ha egy profi csapat végzi helyettünk a munka oroszlánrészét, nekünk mentesül az eredetileg erre szánt idő, amit rengeteg más hasznos dologra fordíthatunk, mert nem nekünk kell a szőnyegeinkkel foglalkozni. Példának okáért egy tavaszi nagytakarítás esetében amíg a profi csapat a szőnyegekkel foglalkozik, mi takaríthatunk egészen más területet az otthonunkban. Így két legyet ütünk egy csapásra, és a nagytakarítás egyik gondja nem a mi gondunk lesz többé.

 

A profi csapat javára van írva az az érv is, hogy ők sokkal jobban ismerik a vegyszereket, tisztító kemikáliákat. A boltok polcai roskadoznak a különféle tisztítószerektől és vegyszerektől, leveszünk pár terméket, majd azt gondoljuk, ezek majd kiválóan kiszedik a koszt, de ha nincs szerencsénk, még az is megeshet, hogy tönkretesszük a szőnyegünket, vagy visszafordíthatatlan elváltozást csinálunk rajta.

 

Mivel a profi szakemberink ismerik a szennyeződéseket, a tisztítandó felületeket és az azokra legjobb tisztítószereket, teljesen bizonyosak lehetünk benne: szőnyegeink hasonlóak lesznek, mint újkorukban .

Közben arra is gondolni kell, hogy ne használjunk durva vegyszereket, mivel azok hosszútávú hatásai szinte soha sem ismertek.

 

Ebben tud Önnek segiteni a klasszkarpit.hu.

 

Amerikai származású, igen nagy teljesítményű gépeink a széndioxid 70 Celsius fok fölötti vizes oldatával tisztítanak, az erős  szívóteljesítmény pedig biztositja, hogy semmi oda nem való nem marad a kárpitjaiban, matracában, szőnyegeiben és az autó kárpitjaiban. Az atkákat és ürüléküket eltávolitja, de hatékony vízszűrője miatt nem szórja szét azokat a lakás levegőjébe.

 

A kárpitjainak tisztíttatása  nem csupán esztétikai kérdés, hanem egészségére is hatást gyakorol.

 

 

Vállalkozásunk, a klasszkarpit.hu Budapesten és a környező településeken végez szőnyeg, matrac és mindenféle kárpittisztítási szolgáltatást, elégedettségi garanciával. Van néhány tipusú folt, amely szinte eltávolíthatatlan, azokkal is próbálkozunk, változó eredménnyel, de ezek esetében már a munka elvallalasakor közöljük, hogy garanciát nem tudunk rá vállalni.

süti beállítások módosítása