KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

Hogyan válasszon profi kárpittisztító szolgáltatót?

2021. június 30. - KlasszKárpit

A szőnyegek és egyéb kárpitok rutinszerű karbantartást igényelnek, így nem meglepő, hogy sok szőnyegtisztító vagy kárpittisztító cég található Budapesten és környékén.

Fontos szem előtt tartani, hogy ezek a kárpittisztító szolgáltatók egymástól sokban különböznek. Íme néhány tipp, amelyek segítségével kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt.

 

img_2003.jpg

 

img_1999jpg.jpg

# 1 - Tapasztalat az iparban.

 

Az iparban szerzett többéves tapasztalat kulcsfontosságú tényező lehet. Ez azt megmutatja, hogy a szőnyegtisztító tevékenységével az ügyfelek elégedettek, és hogy az évek során megfelelő szakértelmet fejlesztettek ki mesterségükben.

Különösen nagy tapasztalatot szereztünk a vegyszermentes széndioxid extrakciós tisztítás kivitelezésében.

A Klaszkárpit szakemberei immar 10 éve Budapest legmegbizhatóbb és keresett szőnyegtisztítói. Bízhat abban, hogy csapatunk minőségi szolgáltatást nyújt Budapesten és környékén, az Ön otthonában. Önnek csak egy telefon és a legrövidebb időn belül ott vagyunk és elégedettségi garanciával elvégezzük a munkát.

 

# 2 - Vásárlói vélemények.

 

Szánjon időt arra, hogy olvassa el az online vásárlói véleményeket. Ne feledje, hogy egy negatív megjegyzés bárkinél könnyen becsúszhat, és igazából azt bizonyitja, hogy az értékelések valódiak. 

Mi biztatjuk is és kérjük Önt hogy a munka végeztével irja meg tapasztalatait, minősítse munkánkat.

 

Megbízóink különösen nagyra értékelik hogy munkavégzésünkkel alkalmazkodunk időbeosztásukhoz, akár hétvégén is, külön felár nélkül elvégezzük a ránk bízott feladatot

 

# 3 - Mennyibe kerül a szolgáltatás.

 

A legolcsóbb lehetőség nem mindig a legjobb. Csodák nincsenek, általában azt kapja amiért fizet. És ha valami túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, akkor lehet nem is az. A szolgáltatás megrendelésekor  olyan vállalkozást részesítsen előnyben, amely korrekt árazást, árlistát, esetleg feltételekhez kötött kedvezményeket kínál és elégedettségi garanciát vállal. 

Olyan vállalkozást keressen, amely mindig utolérhető, valamint a neten, közösségi oldalakon jelen van, ezeken a helyeken értékelhető, vélemenyezhető, folyamatosan frissitett honlappal, a tevékenységét ismertető bloggal rendelkezik.

 

A Klasszkárpitot a következő módokon érheti el

Facebook

Blog 

Honlap 

Youtube

0670-742-8870

 

# 4 - Az alkalmazott szőnyegtisztítási módszerek.

 

A hagyományos kárpittisztítók sok felesleges vizet használnak a szőnyegtisztítás során, és szappanos maradványokat, vegyszermaradványokat, gyakran vegyszerszagot hagynak maguk után. Ez a hosszabb száraz idő a penész és a penész növekedésének, valamint a szőnyegen ragadós rétegnek a szennyeződéseket és foltokat vonzó kockázatát rejti magában.

 karpittisztitas_kez.PNG

A Klasszkárpit módszere a szénsavas erőt használja az otthona tisztább, egészségesebb megjelenéséhez.

Ezzel a módszerrel otthonában eredményesen tisztitunk mindenféle kárpitot: textilbőrt, zsákvászont, kanapékat, szőnyeget, szőnyegpadlót, matracot, autóüléseket.

Vegyszermaradvánnyal, vegyszerszaggal nem kell számolnia, ami különösen gyermekes családokban nagyon fontos.

 

# 5 - Környezeti hatás.

 

Keresse meg a zöld színű tanúsítású, nem mérgező és káros vegyszerektől mentes szőnyegtisztítási módszereket. Ez jobb otthona, szerettei és bolygónk számára.

A KlasszKárpit ezzel a módszerrel és közel egy évtizede eredményesen dolgozik Budapesten és környékén.

Biztosak vagyunk abban, hogy a Magyarországon elérhető elérhető legmagasabb színvonalú szolgáltatással tudjuk szolgálni Önt. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karpittisztitas-budapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr1016609348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása