KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

5 tipp a matracod védelmére

2021. június 07. - KlasszKárpit

Ezzel az 5 tippel megúszhatod, hogy hamar ki kelljen dobnod, vagy gyakran kellene tisztítanod a matracod.

 

 

 

  1. Matracvédő – Nem érdemes spórolni a matracvédőn, mert képes felfogni az összes olyan szennyeződést, ami akár tartós színelváltozást okozhatna a matracon. Létezik nem szellőző, alsó részén műanyag bevonatú matracvédő, valamint szellőző, műanyag nélküli matracvédő. A műanyag alsó bevonattal ellátott matracvédő komolyabb védelmet tud adni, mert a folyadékot és szilárd részecskéket se engedi át, de nyáron a szellőzés hiánya miatt okozhat gondot.
  2. Frottír lepedő mellőzése – A frottír lepedők képesek úgy foszlani, hogy bolyhokat képeznek a matracon. Ezt már csak bolytalanítóval vagy kézzel csipegetve lehet majd leszedni a matracról.
  3. Sötét, színes lepedők használata. – A színes, különösen fekete és piros lepedők képesek befogni a matracot, amit nem lehet később kiszedni belőle, mert textilfesték okozta foltosodásról van szó.
  4. Nincs forgatva a matrac – A matrac élettartamát pár évvel lehet javítani, ha néha forgatjuk a matracot. Egyébként a tisztítás során mi a matracot is megfordítjuk, az alsó rész felülre kerül, ezzel a mechanikus, használati károkat lehet eloszlatni.
  5. Matracon evés, ivás. – Kegyetlen ár, de a legegyszerűbb módja, hogy elkerüljük az étel, ital okozta makacs szennyeződések kialakulását.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karpittisztitas-budapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr9716585270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása