KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

Szükséges lehet a kárpitjaink mélytisztítása?

2021. június 22. - KlasszKárpit

ave-calvar-bbqxz7uyx0w-unsplash.jpg

 

Miért van szüksége kárpitozott bútorainak esetenként mélytisztításra?

És miért legyen ez vegyszermaradvány mentes?

 

Nincs olyan lakás, háztartás, ahol nincs kárpitozott bútor, szőnyegpadló, matrac, autókárpit, hasonló. De mégis kevesen tudják, hogy ezek milyen törődést és milyen kezelést igényelnek ahhoz, hogy minél hosszabb ideig szinte eredeti állapotukban használhassák.

 

  A lakásban vagy akár a gépkocsiban található kárpitok állandóan gyűjtik a port, a szennyeződéseket, a baktériumokat, poratkákat és ürüléküket, állatszőröket, az allergéneket és rengeteg egyéb durva dolgot, amelyek jó része szinte  nem is jelenik meg a felszínen. 

  A folytonos használat során ezek ugyanis a kárpit egyre mélyebb rétegeibe taposódnak, ahonnan bármilyen jó is a porszívógép, lehetetlen azokat eltávolítani.  Arról nem is beszélve hogy a bűzt is magukba gyűjtik és folyamatosan eresztik ki magukból.

 

A rendszeres porszívózáshoz képest a mélytisztítás, különösen a vegyszermentes, vegyszermaradványmentes mélytisztítás a tisztaság újabb dimenzióját hozza el lakásába. Használata az igényesség magasabb szintjét feltételezi.

 

A profi, vegyszermentes mélytisztítás házilag nem megoldható, de mi tudunk segíteni Önnek.

 

Amerikai gyártmányú, igen nagy teljesítményű gépeink a széndioxid 70 Celsius fok fölötti vizes oldatával tisztítanak, a nagy szívóteljesítmény pedig biztositja,  hogy semmi oda nem való nem marad a kárpitjaiban, matracában, szőnyegeiben, és az autó kárpitjaiban. Az atkákat, ürüléküket eltávolítja, de hatékony vízszűrője miatt nem szórja szét azokat a lakás levegőjébe.

 jason-briscoe-dxw_91bkgqg-unsplash.jpg

 

A kárpitjainak tisztíttatása  nem csupán esztétikai kérdés hanem egészségére is hatást gyakorol. Frissebb környezetet hoz létre lakasa, irodája vagy akár autója utasainak számára is.

Mindenféle kárpitot, zsákvászont, textilbőrt, matracot, legkülönbozőbb tipusú szőnyegeket otthonában, vegyszermaradvány mentesen, rövid, néhány órás száradási idővel és elégedettségi garanciával végzünk.

Ha időbeosztása úgy engedi, akár hétvégén is.

Frissebb környezetet hoz létre otthona vagy irodája számára.

 

A mélytisztított kárpitok egészségesebb bútorok

 

Mindenkinek az az egészsége, és családjának az egészsége elsődleges szempont hiszen senki sem akar beteg lenni.Mégis minden nap alszunk,összebújunk és tévét nézünk a porral, baktériumokkal, atkákkal és mindenféle allergénjel fertőzött kanapén, matracon, gyerekünk pedig játszik a szőnyegen.

Kárpittisztító szolgáltatásunk a képes eltávolítani  a szennyeződések és  a gyakori allergének 98% -át a kárpitozott bútorokból, ami egy egészen kiváló hatásfok.

KlasszKárpit csapata egy környezetbarát, zöld tanúsítvánnyal rendelkező szénsavas tisztítási eljárást alkalmaz, amely a bútoroknak olyan mély tisztaságot nyújt, amire más technológiák nem képesek.

Hívjon minket még ma, hogy mindent megtudjon a gyorsan száradó folyamatunkról, amely elpusztítja a baktériumokat és az allergéneket, a kárpit színe szinte olyan lesz mint újkorában, illatos lesz és nem lesz vegyszerszaga! Nézze meg kárpitos tisztítási ajánlatainkat árlistánkat oldalunkon és kérjen időpontot még ma a 0670 742 8870 számon.

A bejegyzés trackback címe:

https://karpittisztitas-budapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr9216601200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása