KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

A poratkákról

2021. június 07. - KlasszKárpit

 atka.jpg

Gyakran szenved az orrfolyástól, tüsszögéstől,orrdugulástól?

Valószínű, hogy a háttérben az Ön poratka allergiája áll.

 

Mi is ez?

 

A háziporatkák 0,3 mm-es, szabad szemmel nem látható, igen gusztustalan ízeltlábúak, amelyek a bőrfelületünkről naponta leváló kb. 1.5 g elhalt hámsejtekkel táplálkoznak.

 

Az allergiát nem az atkák hanem az ürülékük belélegzése okozza. Gondoljon ebbe bele!

 

Az atkák kedvelt helyei a kárpitok, ágyneműk, párnák szőnyegek.

-20 C alatt és +50 C fölött az atkák elpusztulnak, de az ürülékük ott marad!  Ezért nem elég egy magas hőmérsékletű atkaírtás, hanem egy rendkívüli szívóerejű géppel az elpusztitott atkákat és főleg az ürüléküket is el kell távolitani.

Közben arra is gondolni kell, hogy ne használjunk durva vegyszereket, mivel azok hosszútávú hatásai szinte soha sem ismertek.

 

Ebben tud Önnek segiteni a klasszkarpit.hu.

 

Amerikai, igen nagy teljesítményű gépeink széndioxid 70 C fölötti vizes oldatával tisztítanak, a magas szívóteljesítmény pedig biztositja  hogy semmi oda nem való nem marad a kárpitjaiban, matracában, szőnyegeiben, és az autó kárpitjaiban. Az atkákat, ürüléküket eltávolitja, de a megbizható víz alapú szűrője miatt nem szórja szét azokat a lakás levegőjébe.

 

A kárpitjainak tisztíttatása tehát nem csupán esztétikai kérdés hanem egészségére is hatást gyakorol.

 

Tisztíttassa kárpitjait, matracait, szőnyegeit,padlószőnyegét , autója kárpitjait vállalkozásunkkal, honlapunkon megtalál minden lényeges információt. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karpittisztitas-budapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr6816585288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása