KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

A KlasszKárpit vegyszermentes kárpittisztítási technológiájáról

2021. június 27. - KlasszKárpit

Információk a KlasszKárpit vegyszermentes kárpittisztítási technológiájáról.

 

karpittisztitasi_technologia_nyito.jpg

Mikor tisztíttatta legutóbb kárpitjait, matracait, szőnyegjeit, padlószőnyegét, esetleg autója kárpitjait? Hiszen családja estéit a kanapén tölti, reggelente élvezi az olvasást a fekvőfotelben, vagy gyakran rendez rendezvényeket a nappaliban, így a kárpitozott bútorok, szőnyegek igénybevétele óriási.

 

A legtöbb család nem sokat gondol a kárpitozott kanapéira, székeire, foteljeire, szőnyegjeire az általuk nyújtott kényelmen túl. Amiről gyakran megfeledkezünk, az az, hogy ezek a tárgyak a port és a levegőben lévő szennyező anyagokat is megfogják, megakadályozva, hogy a beltéri levegőben maradjanak. Ennek eredményeként fontos ütemezni a rendszeres kárpittisztítást annak biztosítása érdekében, hogy ezek a drága bútorok, szőnyegek minél tovább megőrizzék szépségüket és eredeti állapotukat.

 

A kárpitozott bútorok, padlószőnyegek, normál szőnyegek  is fontos  szerepet játszanak a levegőben cirkuláló por és szennyező anyagok megkötésében.

 

Most valószínűleg meglepődik de az otthonába bejutó por és szennyeződés akár 80%-a is a kárpitozott szöveteken végzi!

 

Ez nem azt jelenti, hogy a bútorok piszkolódása elkerülhetetlen. Az olyan megbízható szolgáltatóktól származó gyakori kárpittisztítással, mint a KlasszKárpit, frissen tarthatja otthonát, és bízhat abban, hogy kárpitjai, szőnyegjei éppen olyan tiszták lesznek, mint amilyen kényelmesek és szépek, otthonának levegője pedig friss és üde lesz.

 

Gyakran feltett  kérdések a kárpittisztító szolgáltatásunkkal kapcsolatban

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy kérdései lehetnek a kárpittisztító szolgáltatásunkkal és azokkal az előnyökkel kapcsolatban, amelyekre számíthat, amikor a klasszkarpit.hu vegyszermentes tisztítását  választja vagy mérlegeli a választását. Azért vagyunk itt, hogy megadjunk minden információt , hogy teljes nyugalmat élvezhessen. Tisztább teret nyújtunk otthonának, barátainak és családtagjainak. Az alábbiakban megválaszoltuk azokat a kérdéseket, amelyeket az ügyfelek gyakran feltesznek a kárpittisztítás innovatív megközelítésével kapcsolatban.

 

Mi különbözteti meg a KlasszKárpit kárpittisztító szolgáltatását  a többitől?

 

A tisztítást lakásán  végezzük, a lehető legkisebb zavarással.

klasszkarpit.hu-nál élenjáró forró szénsavas extrakciós tisztítási eljárást alkalmazunk, amely a szénsavas erő felhasználásával emeli fel és távolítja el a szennyeződéseket, port, olajat, atkákat és azok ürülékeit, egyéb allergéneket. Ez a folyamat lényegesen kevesebb vizet igényel, mint más tisztítási eljárások.

 daniil-silantev-sn4u56basb0-unsplash.jpg

 

KlasszKárpit kárpittisztítási technológiájának használatával bútorai, szőnyegei  szárazak és használatra készek lesznek órákon belül, nem pedig napok alatt. Így a lehető leggyorsabban visszatérhet a szokásos tevékenységeihez, nem kell aggódnia a bútorok nedvességgel kapcsolatos károsodása miatt.

 

Tartalmaz-e a tisztítási folyamat olyan kemény vegyszereket, amelyek károsak lehetnek gyermekeimre vagy háziállataimra?

 

Technológiánk biztonságos és egészséges a család minden tagja számára, beleértve a gyermekeket és a háziállatokat is. Saját tisztító megoldásunk, rendkívül hatékony a kárpitozott bútorok tisztításában.

Semmiféle vegyszermaradvány vagy kellemetlen szag nem mutatható ki a tisztítás után.

 

Tisztítási módszerünk  ugyanolyan jól működik, és egyes esetekben még jobban is, mint a hagyományos tisztítószerek, és nem kell aggódnia a vegyszermaradványok miatt mivel nem  durva kémiai anyagokkal dolgozunk. Zöld tanúsítvánnyal rendelkezik, biztonságos és nem mérgező a szénsavas, forró tisztító oldatunk. Biztos lehet benne, hogy biztonságos a családja és a háziállatok számára.

 

paige-cody-bovz_f3fbqm-unsplash.jpg

 

Milyen kárpitanyagokat tisztít a KlasszKárpit ?

 

Kárpittisztítási szolgáltatásunk  szinte bármilyen kárpitszöveten hatékony.

Függetlenül attól, hogy az Textilbőr (andante-novalife, natuzzi, cardo, alcantara, stb), Zsákvászon, Zsenília, Bársony, Selyem, Perzsaszőnyeg vagy Viszkóz szőnyeg, biztonságosan és hatékonyan felfrissítjük kinézetét és eltávolíthatjuk a mélyen megkötött szennyeződéseket. A természetes és a szintetikus szövetek is jól reagálnak a meleg vizes szénsavas extrakciós folyamatunkra, és életük jelentősen meghosszabbítható az általunk kínált gondos tisztítás révén.

Milyen egészségügyi előnyöket nyújtanak szolgáltatásai

 

Mivel a tisztítási módszerünket független laboratóriumi környezetben tesztelték, tényekkel tudjuk alátámasztani állításunkat, miszerint széles körű egészségügyi előnyökkel járnak ügyfeleink számára. Ennek a tesztnek az eredményei bebizonyították, hogy tisztítási folyamatunk eltávolítja az allergének 98-99 %-át, különös tekintettel a háziállat allergéneket, az atkákat és ürüléküket.

 

Kárpittisztító szolgáltatásunknak  köszönhetően biztos lehet abban, hogy a kanapé, szék, szőnyeg, matrac és fotel nemcsak tiszta, allergén és vegyszermentes lesz, hanem otthonának levegője is friss és üde lesz.

 

 

  

Megtalálhatóak vagyunk a youtubeon, twitteren, facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://karpittisztitas-budapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr3816605880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása