KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

A Szőnyegekről

2021. június 07. - KlasszKárpit

rug_free.jpg

 

Szeretnénk megismertetni Önnel a sok éve bevált szőnyeg-és padlószónyeg-tisztitási technológiánkat.

 

Abból kiindulva ,hogy életünk minden mozzanata körül van véve vegyszerekkel, amiknek a hosszutávú hatásait nem ismerjük, és főleg nem ismerjük azok egymásra hatását, a klasszkarpit.hu  mást kínál: vegyszermentes, vegyszermaradványtól mentes bio tisztítást.

 

Felületaktív szereket nem használunk, mivel azok gyakran folt peremet képeznek, esetenként, előre megjósulhatatlanul a kárpit  színét kifakítják.

 

Kétkomponensű biotisztítószert alkalmazunk, amiből a hozzáadott víz széndioxidot szabadít fel. Az amerikai gyártmányú profi gépünk nagy nyomással ezt a 70 fokos keveréket a szőnyegbe sajtolja, majd a piaci átlagnál nagyobb szívóerővel erővel maradványmentesen visszaszivja. Az anyag mindig csak a tiszta vizzel találkozik.

 

Amennyiben korábban durva vegyszeres tisztítást végzett, azon vegyszerek maradványait is eltávolítja technológiánk.

 

Módszerünk víztakarékos, a visszaszivás nagyon erős ,emiatt a száradási idő néhány óra csupán.

A padlót nem áztatjuk el felülről, a szőnyeg legalja száraz marad. 

 

Egy újabb előnye módszerünknek: a szőnyegben, padlószőnyegben,kárpitokban található atkák ezen a hőmérsékleten elpusztulnak, azokat és azok allergén ürülékét is eltávolitjuk. Ezeket a gépünk hatékony vízszűrője gyakorlatilag 100%-ban  felfogja ,nem szórja szét a lakás levegőjében.

 

Munkánkat elégedettségi garanciával végezzük, ha távozásunk után néhány nappal ugy látja, hogy lehetne kárpitja még szebb, visszatérünk és megtesszük amit kell és lehet.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karpittisztitas-budapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr5516585302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása