KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

Miben más a professzionális szőnyeg- és kárpittisztítás, mint a házilagos?

2021. június 18. - KlasszKárpit

 andres-yves-bgy_ralgn2k-unsplash.jpg

 

A legtöbb lakásban, ahol csak egykor, vagy talán még sosem biztak meg a szőnyeg és kárpittisztítással profi szakembereket, meglepődnek, amikor odamegyünk speciális kárpittisztító gépeinkkel, és néhány óra munkavégzés után minden kárpit, szőnyeg, szőnyegpadló, matrac, sőt autója kárpitjai is úgy megtisztulnak, hogy szinte rá sem ismernek.

 

Eltűnnek az évek során szinte megszokott makacs foltok, megszűnik a porszagú levegő, a kárpitok visszanyerik eredeti színeiket.

Kis idő múlva azt tapasztalhatják hogy korábbi, a poratka ürüléke által kiváltott allergiás tünetei is gyengülnek, vagy már meg is szűntek.

Azokban a helyiségekben ahol járólap van, esetleg faparketta, gyerekjáték eltávolítani az alákerült szennyeződést.

Ahol  viszont padlószőnyeg vagy normál szőnyeg van, minden sokkal nehezebb, és bizonytalanabb a kimenetel is. Sikerül, nem sikerül, netalán még rosszabb lesz. A népszerű szőnyegtisztító szerek pedig csak az anyag mélyére tolják a koszt. 

Porszivóval, háztartási kárpittisztító géppel  sok tisztítási problémát meg lehet időszakosan oldani, de az eredmény nem lesz tökéletes, és még rengeteg idejét is elveszi.

 

Könnyen belátható, hogy még az erősebb porszívók is csak a szőnyegeknek, kárpitoknak a felszínhez közeli mélységből képesek a port, atkát, atkaürüléket eltávolítani. Évek során a szőnyegekbe belataposott port, stb, ezekkel a háztartások részére forgalmazott eszközökkel nem lehet eltávolítani? Azt pedig nyilván nem láthatjuk szabad szemmel, hogy amit felszívott a porszívó, az vajon az összes szennyeződés volt-e, így ha teljesen biztosak akarunk lenni a tisztítás hatékonyságában, a legjobb ötlet, ha kibéreljük egy szakértő csapat szolgáltatását, akik professzionális eszközökkel dolgoznak.

 

Nagyon sok érv szól amellett, hogy miért is forduljunk segítségért profi csapathoz, ha magunkat már kevésnek érezzük a makacs foltok eltüntetésére. Az egyik és talán a legelső érv az a munka rövid idő alatt való elvégzése. Ha otthon mi magunk szállunk szembe egy szennyeződéssel, de nincs megfelelő gépünk és szakértelmünk, szinte bizonyos, hogy akár több órát is el fogunk szenvedni a piszok eltüntetésével, lehet, hogy feleslegesen és még az is lehet, főleg ha vegyszereket is használ, hogy ront a kiinduló helyzeten.

 

Azt már ne is említsük, hogy ha egy profi csapat végzi helyettünk a munka oroszlánrészét, nekünk mentesül az eredetileg erre szánt idő, amit rengeteg más hasznos dologra fordíthatunk, mert nem nekünk kell a szőnyegeinkkel foglalkozni. Példának okáért egy tavaszi nagytakarítás esetében amíg a profi csapat a szőnyegekkel foglalkozik, mi takaríthatunk egészen más területet az otthonunkban. Így két legyet ütünk egy csapásra, és a nagytakarítás egyik gondja nem a mi gondunk lesz többé.

 

A profi csapat javára van írva az az érv is, hogy ők sokkal jobban ismerik a vegyszereket, tisztító kemikáliákat. A boltok polcai roskadoznak a különféle tisztítószerektől és vegyszerektől, leveszünk pár terméket, majd azt gondoljuk, ezek majd kiválóan kiszedik a koszt, de ha nincs szerencsénk, még az is megeshet, hogy tönkretesszük a szőnyegünket, vagy visszafordíthatatlan elváltozást csinálunk rajta.

 

Mivel a profi szakemberink ismerik a szennyeződéseket, a tisztítandó felületeket és az azokra legjobb tisztítószereket, teljesen bizonyosak lehetünk benne: szőnyegeink hasonlóak lesznek, mint újkorukban .

Közben arra is gondolni kell, hogy ne használjunk durva vegyszereket, mivel azok hosszútávú hatásai szinte soha sem ismertek.

 

Ebben tud Önnek segiteni a klasszkarpit.hu.

 

Amerikai származású, igen nagy teljesítményű gépeink a széndioxid 70 Celsius fok fölötti vizes oldatával tisztítanak, az erős  szívóteljesítmény pedig biztositja, hogy semmi oda nem való nem marad a kárpitjaiban, matracában, szőnyegeiben és az autó kárpitjaiban. Az atkákat és ürüléküket eltávolitja, de hatékony vízszűrője miatt nem szórja szét azokat a lakás levegőjébe.

 

A kárpitjainak tisztíttatása  nem csupán esztétikai kérdés, hanem egészségére is hatást gyakorol.

 

 

Vállalkozásunk, a klasszkarpit.hu Budapesten és a környező településeken végez szőnyeg, matrac és mindenféle kárpittisztítási szolgáltatást, elégedettségi garanciával. Van néhány tipusú folt, amely szinte eltávolíthatatlan, azokkal is próbálkozunk, változó eredménnyel, de ezek esetében már a munka elvallalasakor közöljük, hogy garanciát nem tudunk rá vállalni.

A bejegyzés trackback címe:

https://karpittisztitas-budapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr4716597938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása