KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

A KlasszKárpit professzionális vegyszermentes, vegyszermaradvány-mentes szőnyegtisztításának 3 váratlan előnye

2021. július 03. - KlasszKárpit

 rug_legs.jpg

Valószínűleg tapasztalatból tudja, hogy a költségvetésébe beleférő tökéletes szőnyeget nehéz megtalálni...

 

A minőségi szőnyegek beszerzése bonyolult és drága, így amikor megtalálja a megfelelő darabot, addig szeretné tartani, amíg csak lehet. A mindennapi használattal járó szennyeződések  és a kopás megrövidíti szőnyegjeinek élettartamát - kivéve, ha rutinszerűen, professzionális  módon  ápolja és tisztíttatja azokat.

 

Íme, három a számos előnyből, amely a szőnyegek szakszerű tisztításától várható.

 

1 .- A szőnyegtisztítással végső soron pénzt takarít meg

 

Ez furcsának tűnik, igaz? Hogyan takaríthat meg pénzt  egy tisztítási szolgáltatás igénybevétele?

A folyamatos igénybevétel, a szennyeződések és más részecskék koptatják a  szőnyegjének szálait. A szennyeződéseket, melyeket beletaposunk a szőnyegekbe, egyre mélyebben és masszívabban, még rendszeres porszívózással sem lehet tökéletesen eltávolítani. Valójában, ha nem gondoskodnak róla megfelelően, a szőnyegének átlagos élettartama csak néhány év - persze, lehet ezen túl is használni, csak az már “nem lesz olyan“.

A professzionális szőnyegtisztítás nemcsak a szőnyegek legjobb megjelenését teszi lehetővé, hanem valóban megőrzi a szálak épségét és helyreállítja a puhaságát  - hosszú távon pénzt takarít meg Önnek. Ráadásul az otthonában történő szőnyegtisztítás valójában nagyon megfizethető szolgáltatás, - nem beszélve róla, hogy semmi felfordulással nem jár.

 

2 - A szőnyegtisztítás meghosszabbítja a padlók életét

 

A jól megválasztott szőnyegek nem csak megadják lakásának dizájnját, - védik az alatta lévő parkettát vagy laminált padlót is. Ez különösen előnyös a nagy forgalmú helyeken.

A rutinszerű professzionális tisztítással éveket ad hozzá a szőnyegjeinek az élettartamához, ugyanakkor védi a padlót. Ez bölcs elővigyázatosság  a padlók  védelme érdekében.

 

3 - A KlasszKárpit szőnyegtisztítása megszünteti, de legalábbis megtizedeli  a káros allergéneket és baktériumokat

 

A profi szőnyegtisztítás előnyei nem állnak meg ezzel. Ez a szolgáltatás hozzájárul a biztonságosabb, egészségesebb otthonhoz is.

A szőnyegek és más puha kárpitok- de akár a matracok, padlószőnyegek, autó ülés- és oldalkárpitok- elnyelik a szennyeződéseket, például baktériumokat, atkákat, allergéneket, mérgező vegyszereket, hajat, állatszőröket  és még sok mást.

Ezek  könnyen átkerülnek testünkre és a belélegzett levegőbe és súlyos bőrgyógyászati, légzési, allergiás  és egyéb egészségügyi problémákat okozhatnak, ha a szőnyegeket nem ápolják rutinszerűen.

Jó hír, hogy a KlasszKárpit vegyszermentes szőnyegtisztítási technológiája eltávolítja az allergének 98% -át, valamint a levegőben keringő baktériumok számát 89% -kal csökkenti. A helyiség levegője friss és üde lesz. Professzionális felszereltségünk és szabadalmaztatott tisztítószerünk - mely a tisztítás befejeztével nem marad az anyagban -kevesebb nedvességgel, káros vegyszer nélkül fertőtleníti a szőnyegeket - ez azt jelenti, hogy ez a szolgáltatás biztonságos az otthona és a környezete számára.

 

Alkalmazott technológiánkról, árlistánkról és a tisztítás eredményességéről részletes leírásokat talál: 

  

Megtalálhatóak vagyunk a youtubeon, twitteren, facebookon is!

 

Kérjük olvassa el ügyfeleink értékeléseit, véleményeit is.

A bejegyzés trackback címe:

https://karpittisztitas-budapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr8516611770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása