KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

KlasszKárpit Bio Kárpittisztítás

A vegyszermentes kárpittisztítás néhány előnye

2021. július 06. - KlasszKárpit

 zzz.jpg

Mi a titka annak hogy kárpitjai, szőnyegjei, kanapéi, foteljei, matracai mindig tiszták, ne kellemetlen szagúak legyenek, és minél tovább újnak tűnjenek?

Mindössze  kevés erőfeszítés, rendszeres tisztítás és a tisztítási módszer helyes megválasztása szükséges hozzá.

Azonban a szőnyegtisztítás kihívást jelentő feladat, ha háziállatok vagy kisgyermekek vannak a háztartásban. A lakásban minden szennyeződés, kiömlött folyadék, haj, állatszőr, por, allergének előbb- utóbb a kárpitokon kötnek ki. Igy válnak a szőnyegek baktérium és poratka tenyésztelepekké.

A kárpitok, szőnyegek, matracok akkor biztonságosak, ha toxinoktól, allergénektől, atkáktól mentesek. A szőnyegek biztonságosak, ha toxinoktól mentesek.

 

Amikor a kárpittisztításról van szó, az emberek úgy vélik, hogy csak durva  vegyi anyagok, savak, képesek megtisztítani otthonukat vagy irodájukat..Ezek a vegyi anyagok és a kárpitokban ragadt maradványaik azonban különösen veszélyesek a gyermekekre és a lakásban élő kedvtelésből tartott állatokra.

A vegyszerek hosszútávú hatásai nem eléggé vizsgáltak, nem ismertek.

A  KlasszKárpit vegyszermentes technologiája a legjobb módja annak, hogy anélkül tisztítsa meg a szőnyegjeit, kárpitjait, matracait, hogy kárt okozna bárkinek. A vegyszermaradvány-mentes  szőnyegtisztítás  választása  nagy hatással van az egészséges életmódra. Ebben a blogbejegyzésben szeretnénk elmondani a vegyszermentes szőnyegtisztítás néhány előnyét.

Olvassa el , az Ön életét is érinti.

 

 Kevesebb vizet fogyaszt

 

A szőnyegek tisztításának legjobb és egészségére nézve is a legbiztonságosabb módja a KlasszKárpit professzionális szőnyegtisztító technológiájának alkalmazása mely azt jelenti hogy lakásában nem kell többé durva vegyi anyagokat használnia, azok gőzét tisztítás után még sokáig belélegezni. Ez egy bio vagy organikus tisztítási technológia mely a széndioxid forró vizes oldatának erejét használja. Az összes többi szőnyegtisztítási módszerhez képest a mienk sokkal  kevesebb vizet fogyaszt, emiatt gyorsabb a száradás is.  Biztos lehet benne, hogy az atkákat és ürüléküket is eltávolítjuk.

 

Hatékony tisztítás

 

Ha a KlasszKárpit környezetbarát szőnyegtisztító szolgáltatásait választja, akkor tiszta, újszerű, vegyszermentes, pormentes, allergénmentes és egészségügyi szempontból biztonságos szőnyeget kap. Vannak, akik  kétségbe vonják, hogy a kémiai-mentes szőnyegtisztító szolgáltatás nem lesz hatékony. Azonban a környezetbarát, bio kárpittisztítás ugyanolyan hatásos, gyorsabban szárad, nem marad utána kemikália  és vegyszerszag.

Olvassa el megbízóink értékeléseit és véleményeit.

 catty_1.jpg

Biztonságos háziállatok és gyermekek számára

 

Ha vegyszermentes szőnyegtisztító megoldásunkat alkalmazza,  megvédi a háziállatokat és a gyermekeket a káros toxinoktól . Ez a tisztítási módszer a legjobb a kárpitok számára, miközben a családját biztonságban tudhatja.

 

  

Megtalálhatóak vagyunk a youtubeon, twitteren, facebookon is!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karpittisztitas-budapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr9316613976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása